Perşembe, 04 Ocak 2018 16:05

Bir Yıldan Sonra

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Sevgili Adalı Dostlarım,

Her geçen bir yılın bitimi, gençler için yeni bir umut, yaşlılar için ise, geçmiş yılı yaşadıkları için, bir teşekkür vesilesidir ve asırlardan beri herkes tarafından tekrarlanan dilekler, hep aynı: sağlık, bereket, mutluluk, barış, siyasette ve ekonomide istikrar...

Her gün için geçerli olan ve değişmeyen bu istekler yanında değişen tek şey, 31 Aralık 2017 gecesinden 1 Ocak 2018 sabahına, yalınız sekiz saatlik bir zaman dilimi geçmiş olmasını rağmen, yaşımız sorulduğunda bir yıl eklemek zorunda olmamızdır.

Bu durumun kahramanlarından olan Adalı Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdür’ümüz Sayın Semra Askeri Uzuner Hanımefendi, bundan birkaç yıl önce, otuz bir Aralık gününde doğmuş ve doğumundan birkaç saat sonra, takvim yaşı birden bire bir yıl artmış, yaşı bir olmuş ve bu durum her takvim yılı başında tekrarlanmakta.

Bu vesileyle, Semra Hanım’a buradan, coşku ve sevgi ile “İyi Ki Doğdun” şarkısını iletiyorum.

Kendileri ve sizin gibi genç okurlarım için bir umut vesilesi olan yılbaşı, benim gibi henüz umudunu yitirmemiş yaşlı kişiler için, Ulu Yaradan’a teşekkür vesilesidir.

Üç yıl kadar evvel yazmaya başladığım, her kıtası ‘yaş’ sözcüğü ile başlayan ve bazı okurlarımın hatırlayabilecekleri kısa şiirimi, zaman içerisinde iki buçuk katına çıkardığımdan 2018 yılı dolayısıyla beğeninize sunuyorum.

Her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle, yeni yılınızı kutlarım.

 

bir yildan sonra 840x

 
Son değişiklik Cuma, 05 Ocak 2018 15:54
Yorum yapmak için oturum açın