Salı, 03 Mart 2015 17:10

Adalar'dan haberler

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Kar ve köpekler

kar ve kopeklerKış öncesinde barınak kulübelerini tamir etmek ve yenilemek için iki defa Büyükada Köpek Barınağı’nda etkinlik düzenlemiştik. Gül Bolulu’nun başkanlığında Borusan Lojistik Gönüllüleri, Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyeleri, 118 Y Lions Hayvan Hakları Komite üyeleri, Kınalıada’dan Derya - Coşkun Ertürk, Korhan Ekemen, Büyükada’dan Gökhan - Adalet İçöz, Teoman Göral, Bingöl Erdumlu, Jason Kalo, Anet Altınman ve eşi büyük bir gayretle tamir ve boya işlerini yapmışlardı

Serotonin Mutluluk Akademisi ve Moda Deniz Kulübü etkinliklerinden, Cenk Okyar’ın 4 Duvar 1 Yuva projesinden topluca gelen mama desteği ile Heybeliada Gönüllüleri Derneği, Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı, Hande Celelyan, Nur Karaali, Sema Obuzbayır, Neşe Çevik, Damla Nurol İmrençer, Ebru Dündar, Goddy Mama ve Ayşim Ünügür’ün aylık düzenli mama desteği sayesinde ise henüz yemek sıkıntımız olmadı.Kulübeleri sağlam, karınları tok köpeklerimiz kar yağınca bolca keyif yaptılar. Destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkürler.
Pınar Satıoğlu

Cem Evleri ibadethane olarak kabul edildi

cem evleri karari

 

Adalar Belediye Meclisi’nin 2015 yılı Şubat ayı toplantısı 2 Şubat Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Cem Evleri’nin ibadethane olarak kabul edilmesi hakkındaki teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Adalar Cem Evi’nde Hızır Lokması Dağıtıldı

hizir lokmasi

 

Hızır Orucu’nun tutulduğu son haftada Adalar Cem Evi tarafından, 13 Şubat Cuma günü Burgazadası Cem Evi’nde Hızır Lokması dağıtıldı. Hızır Lokmasına; Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya, Kartal Cem Evi Başkanı İsmail Saçlı, Adalar Cem Evi Başkanı Zeki Kaya, Adalar Belediye Meclis Üyeleri Kazım Şakar, İsmail Gül, Hüseyin Şahin, CHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı Cem Haydar Bektaş ve çok sayıda Adalı katıldı. Duanın okunmasıyla Hızır Lokması’nın dağıtılmasının ardından Adalılar tarafından Cem edildi.

Son değişiklik Salı, 05 Ocak 2016 11:49
Yorum yapmak için oturum açın