Perşembe, 01 Ocak 2015 22:58

Yaşayan Canlar için

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Moda Deniz Kulübü Atölye ekibinin düzenlemiş olduğu “Yaşayan Canlar Yararına Brunch” etkinliği, Kadıköy Ataşehir Adalar belediyesi bakımevlerinde yaşayan canlara destek için 14 Aralık pazar günü Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Teoman Aslan, Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, Kadıköy Belediyesi Barınak ve Hayvan Hakları proje Koordinatörü Elif Narin, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği Başkanı Fatma Balkanlı, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği Genel Sekreteri Nevin Düzalan ve bakımevlerinin gönüllüleri anlamlı bir birliktelik yaşadılar.

Moda Deniz Kulübü yönetim kurulu başkanı Teoman Taşpınar, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Namık Sürmen ve Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Teoman Aslan birer konuşma yaptılar.Ana sponsorlardan Remax Deha ofisinin danışmanı Cenk Okyar da yaptığı konuşmada 2 ay önce hayata geçen ‘4 DUVAR 1 YUVA’ projesini anlattı. Petzade firmasından da Duygu Candan sponsorluk amaçlarını ve hayvan sevgilerini içtenlikle anlattı.

Etkinlik sayesinde Adalar Köpek Barınağı’nın 1 aylık mama ihtiyacı karşılandı. Destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz.

Son değişiklik Pazartesi, 05 Ocak 2015 20:51
Yorum yapmak için oturum açın