Çarşamba, 31 Mart 2021 14:37

Canlı Yayın - Hayvan Hakları Yasası hazırlanırken; Atlar ve Faytonlar

Ögeyi değerlendirin
(6 oy)

Hayvan Hakları Yasası hazırlanırken; Atlar ve Faytonlar - Adalı Dergisi Youtube Kanalı

Adalar'da faytonların kaldırılmasının üzerinden 15 ay geçti. Faytonlar geri dönecek mi? Hazırlanmakta olan Hayvan Hakları yasası ne diyor? İki farklı görüş, iki farklı konuşmacı Adalı Dergisi YouTube canlı yayınında... 4 Nisan 2021, Pazar günü, saat 14.00'da yapılacak söyleşinin konukları Mahir Başdoğan ve Abdullah Onay, moderatörlüğü de Ali Erkurt yapacak. Adalı Dergisi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak söyleşiye tüm Adalılar soru ve yorumlarıyla katkıda bulunabilirler.

Canlı yayında buluşmak üzere...


Youtube kanalımıza da abaone olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

Canlı yayın bağlantısı içi tıklayınız


Adalar Pandemi Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Çarşamba, 31 Mart 2021 15:16
Yorum yapmak için oturum açın