Cuma, 05 Nisan 2019 22:18

Çocuklar Kitap İçin Koştu

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükada Halk Kütüphanesi'nde çocukların kitapla buluşmasını sporla birleştirmeyi hedefleyen "Kitap İçin Koşuyoruz" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte Büyükada Halk Kütüphanesi önünden start alan Adalar Kros Takımı öğrencileri, Adalar Kaymakamlığı, Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Adalar Müftülüğü ve Adalar Belediyesi'ndeki kitap hedeflerine koşarak ulaştı ve kitaplarla finish noktası olan kütüphaneye geri geldiler. Dereceye giren öğrencilere 125.Yıl Ortaokulu Müdürü Ayşegül Fer Ahat ve Kütüphane Müdürü Ceren Alptürkan Erdil tarafından madalya ve kitaplar hediye edildi.

Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulunda okuyan 80 öğrenci ise kütüphane önünde oluşturulan 300 metrelik parkurda yarıştı ve finish noktasında hediye kitaplarını aldı. Büyükada ŞMY İlkokulu Müdürü Recep Kızılırmak, sınıf öğretmenleri ve veliler yarışan öğrencilere destek için alandaydı. Adalar Emniyet Müdürlüğü görevlileri de koşuya katılan çocukların güvenliği için koşu boyunca destek oldular.

Büyükada Halk Kütüphanesi Müdürü Ceren Alptürkan Erdil ve kütüphane çalışanları ile Adalar Kros Takımı antrenörü Gürkan Açıkgöz’ün katkılarıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirildi .Nice etkinliklere ..

 
02 280x
03 280x
04 280x
 

05 840x

 
Son değişiklik Cumartesi, 06 Nisan 2019 16:13
Yorum yapmak için oturum açın