Salı, 15 Ağustos 2017 14:33

Ağustos’ta iki önemli kamp

Ögeyi değerlendirin
(1 Oylayın)

3 yıl önce bir yaz okulu olarak başlayan, ancak geçen yıl vakfımızın da ortaklığı ve Kartal belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün büyük destekleriyle Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı’na dönüşen organizasyonun bu yıl üçüncüsü gerçekleşiyor.

Bu yıl 17-19 yaş grubunda 20 kampçının katılımıyla 20-29 Ağustos tarihlerinde, Büyükada Kartal-Ada tesislerinde gerçekleşecek olan kamp için hazırlıkların sonuna gelindi. Hayaline bizi de ortak eden sevgili Gündüz Vassaf’la birlikte, tüm ekip çok çalıştık. Bu yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı da bizimle birlikte oldu. Kampçıların seçiminden, onlara abilik-ablalığa kadar her şeyin sorumluluğunu üzerlerine aldılar. Kampın sonunda hepimiz yeniden birçok şeyi öğrenmiş, zenginleşmiş olarak çıkacağız. Buna eminiz.

Bir diğer önemli girişim, yine Kartal Belediye Başkanı Öz’ün destekleriyle Su Hakkı Platformu tarafından düzenlenen 2. Büyükada Su Hakkı Günleri’nin, yine Büyükada Kartal Ada tesislerinde yapılacak olması.

Kent Konseyimizle birlikte Kartal Belediyesi’nin desteğiyle Su Hakkı Platformu tarafından bu yıl 25-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak ve sadece 60 katılımcıyla sınırlanan Su Hakkı günlerinde, su hakkı mücadelelerini içeren toplantılar, atölyeler ve filmler yapılacak.

Adalarımıza bu iki güzel etkinliği kazandırdığımız için çok mutluyuz.

 

 

Son değişiklik Perşembe, 17 Ağustos 2017 01:08
Yorum yapmak için oturum açın