Salı, 03 Aralık 2019 11:07

Adalı kadınlar şiddetle mücadeleyi sanatla bütünleştirdiler...

Ögeyi değerlendirin
(1 Oylayın)

“Ben bir kadınım temalı”, fotoğraf ve resim sergisi Çelik Gülersoy Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. ‘’25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’’ kapsamında Adalar Belediyesi ve Adalar Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen sergide Adalı sanatçıların eserleri, açılışa katılanlar tarafından beğeniyle izlenildi.

Açılışta konuşan Adalar Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi ve aynı zamanda sergide resmi bulunan Neşe Erdilek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu anlamlı serginin açılışına katılan davetlilerle tek tek ilgilendi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, İzmir’de yapılan belediye başkanları toplantısı nedeniyle açılışında bulunamadığı sergiyi ikinci gün gezdi. Gül, eser sahiplerini ve öğretmenlerini kutlayarak, kadın emeği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Fotoğraf sanatçısı Deniz Ertin, resim sanatçıları Aynur Özbek, Beyhan Arslan, Cevahir Karabulut, Çela Levent, Ertaç Mutlu, İlknur Altun, Mahire Tanış, Mukadder Özdemir Balakoğlu, Neşe Erdilek, Ümit Gökpınar, Vildan Yılmaz, Yüksel Altun’ un eserlerinin yer aldığı sergi 23-25 Kasım tarihlerinde ziyarete açık kaldı.

Belediye Başkanı Gül ve Kent Konseyi Başkanı Özturanlı, sergiye imza atanlarla birlikte...Belediye Başkanı Gül ve Kent Konseyi Başkanı Özturanlı, sergiye imza atanlarla birlikte (Fotoğraf: Aysel Kılıç)
Kadın temalı serginin açılışını Neşe Erdilek yaptı. (Fotoğraf: Cengiz Pala)Kadın temalı serginin açılışını Neşe Erdilek yaptı. (Fotoğraf: Cengiz Pala)
Son değişiklik Perşembe, 05 Aralık 2019 17:47
Yorum yapmak için oturum açın