Çarşamba, 01 Mart 2017 04:59

Kınalıada, sahipsiz hayvanlar tedavi ve bakım kliniğine kavuştu

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

kinali klinik 280x5 Şubat 2017’de, Kınalıada’nın uzun süredir ihtiyacı olan “sahipsiz hayvanların bakım ve tedavileri” için gereken klinik hizmete girdi.

Açılış töreni mobil kliniğin hizmete girmesi için maddi destekte bulunan Haytap YK Başkanı ve Garanti Koza sözcüsü, Ekemen Ailesi, Adalar Belediye Başkanı Atila Aytaç, Adalar Kent Konseyi Başkanı Sinan Özbek’in de aralarında bulunduğu adalıların katılımıyla Kınalıada iskelesinde yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Prof. Sinan Özbek, maddi destek sağlayan herkese teşekkürlerini ileterek, en büyük teşekkür Adalar Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve Pınar Satıoğlu’na dedi.

Mobil kliniğin hizmete girmesinde maddi destekçilerden biri olan Adalar Belediye Başkanı Atila Aytaç da Kınalıada Sahipsiz Hayvanlar Kısırlaştırma ve Tedavi Birimi’nin açılışında bir konuşma yaptı.

Başkan Aytaç konuşmasında; “Kınalıada Sahipsiz Hayvanlar Kısırlaştırma ve Tedavi Birimi açılıyor. Adalar Kent Konseyi ve Adalar Belediyesi birlikte çalışarak pek çok anlamlı projeye imza attılar. Bu güzel çalışma örneklerinden birisi de şu an açılışını yaptığımız mobil klinik. Konsey çalışma gruplarına teşekkür ediyorum bu anlamlı çalışma için. Kısıtlı bütçesiyle Belediye’nin yapamadığı bazı çalışmaları Kent Konseyi’nin katkılarıyla hayata geçirebiliyoruz. Bunun için kendilerine de buradan bu katkılar için çok teşekkür ediyoruz. Geçen üç yıl içinde Kent Konseyi hiçbir politik kargaşaya yer vermeden ilçe için çalışmalar yaptılar. Önümüzdeki iki yıllık görevleri süresince aynı çizgide devam edeceklerine inanıyorum. Biz de Adalar Belediyesi olarak yapabildiğimiz ölçüde kendilerine destek olacağız. Ve Adalar’ın çok kimlikli, çok kültürlü yapısına uygun çalışmalar üreteceğiz.

Bugün mobil kliniğin açılışı vesilesiyle bir araya geldik, kendilerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Adalar Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, kliniğin hizmete girmesi için canla başla çalışan tüm destekçilere birer teşekkür belgesi verdi.

Son değişiklik Perşembe, 02 Mart 2017 18:00
Yorum yapmak için oturum açın