Salı, 11 Ağustos 2015 21:37

İyilik kazandı

Ögeyi değerlendirin
(1 Oylayın)

 

barinak afis 280xHer zaman derim iyilik hep kazanacak diye bu sefer de böyle oldu.

Sevgili dostum, fizik tedavi uzmanım Işık Akgöl‘e Adalar bakımevinde kuru mama stokumuzun ciddi anlamda azaldığını söylemiştim. Işık Hanım 23 Haziran’da sosyal medya üzerinden bir çağrıyı yaptı. Dostları, hastaları bu çağrıya kulak verdiler, eminim mama gönderen yardımseverler Işık Hanım gibi bir kez olsun Adalar Köpek Bakımevi’ni görmemişlerdi. Ama bu destek olmak için engel değildi. Kampanyaya Kadıköy Hayvan Dostları Platformu Gönüllüleri’nin de destek vermesi ile canlara 203 paket kuru mama temin edildi.

118 - Y Hayvan Hakları Komitesi Başkanı Sevgili Emel Çalışkan’a aylar önce eskiyen kulübelerimizden bahsetmiştik. Haziran ayında Emel Hanım’ın telefonu ile çok mutlu olduk. Emel Çalışkan komite olarak 10 adet büyük kulübe temin ettiklerini söyledi, nakliye yapıldı.

Hayvan Hakları Federasyonu (Haytap)’nun her yıl Koza Yönetim ile gerçekleştirdiği takvim projesi ile ülkedeki onlarca bakımevine yardım ediliyor. Bu yıl eskiyen kulübelerimiz için kendilerine dilekçe verdik. Kulübe istediğimiz onaylandı ve 20 adet büyük kulübe Adalar Köpek Barınağı’na nakledildi.

Adalar Bakımevinde yaşamını sürdürmek zorunda olan, Çilli, Zozi, Melek, Haydut, Sarı, Garip, Arap ve isimsiz yüzlerce can adına tüm destek veren dostlara teşekkür ediyoruz.

09 Ağustos 2015 pazar günü Büyükada Bakımevi’nde yeni kulübelerin yerleştirilmesi, eski kulübelerin boyanması ve canlarımızla güzel bir gün geçirmek için sabah 10.00’da Büyükada Kütüphanesi önünde buluşuyoruz.

Tüm dostlarımız davetlidir.

 

Son değişiklik Salı, 25 Ağustos 2015 19:39
Yorum yapmak için oturum açın