Salı, 01 Temmuz 2014 00:00

Heybeliada Su Sporları Kulübü 30 yaşında

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

22 Haziran’da HSSK’nın yaz sezonu açıldı.
HSSK Başkanı Selahattin Sönmez’in açılışta yaptığı konuşmanın bir bölümü...

Değerli üyeler;

Kulübümüzün 30. Sezon açılışı kokteyline hoş geldiniz.

hssk 30 yasinda 280xHer sezonda olduğu gibi bu sezonda kulüp açılış tarihimizi etkileyen birçok konu var. Hava şartları, adanın doluluk oranı, üniversite sınavları, Ramazan vb. gibi nedenlerle uygun zaman bulmakta her zaman olduğu gibi bu sezon da zorlandık.

Bildiğiniz gibi bu yıl kulübümüzün 30. kuruluş yıldönümü.

Aslında her zamankinden daha görkemli bir açılış yapmayı düşündük. Ancak bu sezon açılış kokteylimizi farklı bir anlayışla, tüm üyelerimizin katılabildiği, Protokol’ün davet edilmediği biz bize bir kokteyl ve peşinden de DJ eşliğindeki müzikle birlikte daha rahat, kulübün farklı alanlarına yayılmış cüz’i fiyatlarla yiyebileceğiniz balık ekmek, köfte ekmek, salata, içki vb. ile açılışımızı gerçekleştirip, Ramazan’dan sonra da kulübümüzün 30. yılına yakışır görkemde bir gece planlıyoruz.

Değerli üyeler, 1984 yılında büyük özverilerle kurulan ve bugün başarı ile varlığını sürdüren kulübümüzü kuran büyüklerimize, kulübümüzü bu güne kadar taşıyan Başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca bugün aramızda olmayan üyelerimizi de, saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Kulübümüz deniz kenarında büyük bir arazide konuşlanmış ve her yıl çok çabuk yıpranıyor. Sürekli elimiz üstünde. Ayrıca Kulüp demirbaşlarının tamamı da kötü kullanılmaktan çabuk hurdaya atılıyor. Sezon sonunda atılan eşyaları görseniz içiniz sızlar.

Bu nedenle tüm üyelerimizden kulübümüze, demirbaşlarımıza sahip çıkmalarını istiyoruz. Ziyan olan ne varsa bedelini hep birlikte ödüyoruz. Bu Kulüp hepimizin, lütfen ona sahip çıkalım.

Hepinize iyi yazlar... İyi eğlenceler diliyoruz… Teşekkürler…

Son değişiklik Çarşamba, 25 Mart 2015 21:12
Yorum yapmak için oturum açın