Perşembe, 02 Temmuz 2015 16:40

Adalar kreş ve çocuk yuvasına kavuşuyor

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

 

Adalar Belediyesi Kreş Ve Çocuk Yuvası’nın temeli atıldı

kres ve cocuk yuvasi 02 280xCHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç ve CHP Adalar İlçe Başkanı Hıdır Delipınar, Büyükada Çınar Caddesi’nde hizmet verecek kreş ve çocuk yuvasının temeline attılar. Başkan Atilla Aytaç’ın seçim vaatleri arasında bulunan ve Adalıların büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan kreşin temel atma törenine; Adalar Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Yerlikaya, Yaşar Necmettin Kıroğlu ve İsmail Şener, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Gül, Kazım Şakar, muhtarlar ve çok sayıda adalı katıldı.

Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi kreş hizmetinin sosyal belediyeciliğin temel alanlarından biri olduğunu belirterek bugüne kadar böyle bir hizmetin sunulmamış olmasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. Adalar Belediye başkanımızın bu eksikliği görerek hizmet binasının yapımına öncelik vermesinin hepimiz için sevindirici olduğunu ifade eden Hamzaçebi, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde öğrenciliği sırasında İktisat Fakültesi Hocası olan ve kısa süre önce vefat eden Prof. Dr. Besim Üstünel’in kreşin yapılmasında verdiği desteğin de çok anlamlı olduğunu söyledi.

Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, yapılacak kreşi yeni eğitim ve öğretim dönemine yetiştirmeyi arzu ettiklerini ifade ederek böylece ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri, adalı dostlarımızın özlemini duyduğu bir hizmeti vermenin mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.

Son değişiklik Salı, 07 Temmuz 2015 19:18
Yorum yapmak için oturum açın