Cuma, 01 Mayıs 2015 13:46

Büyükada’da öğrencilerle çevre etkinliği

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Adalar Kent Konseyi Çevre Grubu’nun çevre eğitimi ve çöplerin temizliği için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaptıkları başvuru çerçevesinde çevre kirliliği, geri dönüşüm ana başlığındaki eğitimin ilk ayağı 125. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu’nda 15 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşti.

buyukadada ogrencilerle cevre etkinligi 2 280xÇevre Grubu Başkanı Gizem Altın Nance doğaya çıkmadan önce tüm çocuklara küçük bir sunum yaptı ve çöp hakkında iki çizgi film gösterdi. Daha sonra okul müdürü, öğretmenler ve 70 kadar öğrenci ile orman temizliğine çıkıldı. Yaklaşık dört saat süren etkinlikte tüm çocukların gayreti görülmeye değerdi. Çocuklarımızın okuması için okul kütüphanesine 15 adet okuma kitabı teslim edildi. Ormana atılan tüm malzemeler geri dönüşüm kapsamına giren materyaller olduğu için toplanan tüm poşetler geri dönüşüm için ilgili yetkiliye teslim edildi.

Etkinliğin iznini veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn Ömer Eren’e, Okul Müdürü Sn Deniz Doruk’a ve Müdür Yardımcısı Sn Nevber Yerlikaya’ya, emek eden tüm öğretmen ve öğrencilerimize Adalar Kent Konseyi Çevre Grubu olarak teşekkür ediyoruz.

Çevre etkinliğinin ikincisi 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da Büyükada Şehit Murat Yüksel İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri ile tekrarlanacak. Tüm adalılar davetlimizdir.

Son değişiklik Cuma, 08 Mayıs 2015 21:56
Yorum yapmak için oturum açın