Perşembe, 03 Ekim 2019 09:08

Ultimate Büyükada Yarışları yapıldı

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

yuzme 280x

Team Kronos ekibi tarafından organize edilen Ultimate Büyükada Yarışları'nın üçüncüsü 29 Eylül Pazar günü Büyükada Deniz Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Herkes İçin Spor Federasyonu himayesinde, Supradyn ana sponsorluğunda yapılan yarışa 800'e yakın sporcu katıldı. Sabah saatlerinde sporcular ve destek olacak yakınları Büyükada’ya geldiler. Bir gün önce organizasyon ekibi tarafından etkinlik için hazırlanan Büyükada Deniz Kulübü'ndeki kayıt masalarında heyecanlı bir bekleyiş vardı. Havanın Eylül ayı ortalamasına göre daha sıcak olması özellikle yüzme etabına katılan yarışçıları çok sevindirdi. Yarış kombine (koşu ve yüzme), koşu ve yüzme olarak 3 kategoride gerçekleşti.

Saat 10:30'da koşu etabıyla başlayan yarışta 43.20 derecesiyle Can Ayaz İrem birinci oldu. Saat 13:30'da başlayan yüzme etabında ise Oleg Astanin 21.16 'lık derecesiyle yüzme parkurundan çıkan ilk sporcu oldu. Kombine etabında da Bedirhan Hasan Karabağ 1.13.34'lük derecesiyle birinci oldu.

yuzme 2 280x

2 yıl önce kurulan Adalar Kros Takımı ve Bilgi Üniversitesi öğrencileri etkinlik boyunca hakem ve saha destek görevlisi olarak gönüllü çalıştılar.

Ultimate Büyükada yarışı ödül töreninde ilk olarak Adalar Kaymakamlığı’na, yarışa ev sahipliği yapan Büyükada Deniz Kulübü'ne ve Supradyn firmasına plaket verildi. Yarışmada dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Behçet Elbistanoğlu, Adalar Belediyesi Meclis üyeleri Nesrin Karanfil, Rıza Çiftçioğlu ve Metin Önal verdi.

Nova Nordisk firması çalışanları Adalar Kros Takımı öğrencilerine yeni sezonda kullanmak üzere ayakkabı ve koşu malzemeleri hediye ettiler. Büyükada'da organize ettikleri her yarış ve antrenmanda sosyal sorumluluk projesi olarak Adalar ilçesinde spor yapan çocuklarımıza destek olan Team Kronos sporcuları Faruk Kar, Utkuer Yaşar ve kros takımını çalıştıran antrenör Gürkan Açıkgöz'ün yıllardır yaptıkları destek herkese örnek olmalı.

 
toren 280x
plaket 280x
plaket 2 280x
 
Son değişiklik Cuma, 04 Ekim 2019 14:48
Yorum yapmak için oturum açın