Pazartesi, 01 Mayıs 2017 14:38

Burgazada Gönüllü Evi’ne saldırı

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

gonullu evi 04 x280

Referandumdan bir gün önce, Burgazada Gönüllü Evi’ne saldırı yapıldı. O gece yapılan saldırının nedeni ve failleri, bugün itibariyle hâlâ bulunabilmiş ve çözülebilmiş değil. Gönüllü Evi’ne yakın bir kameranın görüntülerinin incelenmesi devam etmektedir. Adalar ve adalılar adına üzücü bir olay olduğunu belirterek, Gönüllü Evi Başkanı Benefşe Biçer’e olayın nasıl geliştiğini sorduk ve olayla ilgili elde ettiği bilgileri bizimle paylaşmasını rica ettik.

Benefçe Biçer Adalı Dergisi’ne şu açıklamada bulundu:

“15 Nisan Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında almış olduğum haber ile Gönüllü Evimizin kapısında bulunan 2 adet masanın kırılıp, paramparça edildiğini ve yardım amacı ile topladığımız giysilerin yollara dağıtıldığını gördüm.

Bunun üzerine hemen polise giderek olay ile ilgili tutanak tutturdum. Kimlerin böylesi çirkin bir saldırıyı neden-niçin yaptığını anlamış değiliz. Amacı kültürel, eğitsel ve yardım amaçlı olan Gönüllü Evimize yapılmış olan bu saldırıyı kınıyoruz, bir daha bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Gönüllü Evimize yapılan bu saldırının peşini bırakmayacağız. Emek verilerek sevgi ve dostça kurduğumuz Gönüllü Evimize kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğiz.”

 

gonullu evi 03 840x

 

 

 

Son değişiklik Salı, 02 Mayıs 2017 17:36
Yorum yapmak için oturum açın