Pazartesi, 17 Temmuz 2017 15:32

Adalar Hayvan Barınağı yararına haydi kermese!

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

dernek 280x

Ada Gönüllüleri Derneği olarak bir araya geliş amacımızı ‘İstanbul’un adalarında sosyal ve kültürel yaşamı geliştirmek, çevre bilincini yaygınlaştırmak ve sivil toplum faaliyetlerini etkinleştirmek’ olarak belirlemiştik.

Geçtiğimiz yıl adalarda birlikte yaşadığımız hayvanların esenliğini sağlamak ile ilgili çalışmalar yapmayı planlarken Adalar Hayvan Barınağı’nda gıda sıkıntısı oluşunca kısa sürede harekete geçerek Adalar Kent Konseyi’nin desteğiyle dinleti, dans gösterisi, yemek ve kermes içerikli imece usulü bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Vakitsizlikten tam olarak organize olamadığımızı düşünürken, bize katılan gönüllülerimizin yoğun emeği ve bağış yapan dostlarımızın varlığıyla her anlamda ‘Büyükada’da Güzel Bir Gün’ geçirip barınaktaki köpeklerimizin iki aylık gıda ihtiyacını hep birlikte karşılamıştık. Amatör ruhla ve müthiş bir dayanışma ile gerçekleşen bu buluşma bize ve barınaktaki dostlarımıza çok iyi gelmiş, yeni etkinlikler için güçlü hissetmemizi sağlamıştı.

dernek 2 280x

23 Temmuz Pazar günü, yine gelirinin tamamı barınaktaki dostlarımızın beslenme ihtiyaçları için kullanılacak bir buluşma daha gerçekleştireceğiz. Bu defa satışa sunulacak ürünlerin çoğunluğu el yapımı, emek yoğunluklu olacak. Bol müzikli, bol muhabbetli, yeme-içmeli, sürprizli bir buluşma için yine Adalar Kent Konseyi bahçesinde, Çınar Meydanı’nda olacağız. Tüm güne yayılacak buluşmanın detaylarını facebook sayfamızdan takip edebilir; el yapımı ürünler, nitelikli kullanılmamış eşyalar, okumadığınız kitaplar ve buluşma günü satışa sunulacak yiyecekler için katkıda bulunmak ya da gönüllü destek vermek için bize mesaj gönderebilirsiniz.

Ada Gönüllüleri Derneği - www.facebook.com/adagonulluleridernegi/

 

 

 

 

 

 

Son değişiklik Salı, 18 Temmuz 2017 00:38
Yorum yapmak için oturum açın