Cuma, 30 Eylül 2016 13:03

Burgazada A.S.S.K’da Geleneksel Çocuk Kıyafet Balosu Yapıldı

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Burgaz’daki Adalar Su Sporları Kulübü’nün düzenlediği geleneksel Çocuk Kıyafet Balosu etkinliği, uzun bir aradan sonra ilk kez geçen yıl Ağustos sonunda tekrarlanmıştı. Bu yıl da büyük bir coşku içinde geçen etkinliğin sunuculuğunu geçmiş yıllarda olduğu gibi yine Boğos Çalgıcıoğlu yaptı.

Seçici jüri; Sırma Aksüyek, Nükhet Tüzün Bekman, Arican Balıkçıoğlu, Emir Aksüyek ve Bercuhi Berberyan’dan meydana gelmişti. Kıyafetler; tekler, çiftler ve gruplar olarak sunuldu ve ilk üç dereceye para ödülleri verildi.

02 kiyafet balosu 280x
03 kiyafet balosu 280x
04 kiyafet balosu 280x
 

Katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verilen etkinlikte birinciliği, gruplarda, geçen yılın da grup birincisi olan, ‘Sulukule Çingeneleri’ tiplemeleriyle; Kasandra Zengilli, Mane Demircioğlu, Talya Erzurumluoğlu ve Arsen Kınaryan aldılar. Çiftlerde, ‘Şirinler’ tiplemeleriyle, yine geçen yılın da birincileri olan; Ege ve Ece Kasar, teklerde de ‘Kâğıt Bebek’ tiplemesiyle; Miranda Gönkeser aldılar.

Etkinliğin en unutulmaz anı, çiftlerde birinci olan Ege ve Ece’nin anneleri Seçil Kasar ve dayıları Berk Uraler’in 1986’daki yarışmada aynı tiplemelerle birinci olmalarının vurgulanmasıydı. İki kardeşin, çocukları, ellerinde ‘1986’dan beri Şirinler bizim işimiz’ yazan, kendi fotoğraflarının da bulunduğu bir pankartla takdim etmeleri izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

05 kiyafet balosu 280x
06 kiyafet balosu 280x
07 kiyafet balosu 280x
 
Son değişiklik Pazar, 02 Ekim 2016 21:57
Yorum yapmak için oturum açın