Cuma, 31 Mart 2017 19:14

Gözler Sergide Gönüller Patilerde

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)
Gözler Sergide Gönüller Patilerde Fotoğraflar: Füsun Karataş

Aslı Aybars-Murat Esibatır’ın karelerinden oluşan “Yuva Beklerken” başlıklı fotoğraf sergisi 14 Mart 2017 tarihinde 17.00’de Lucca ev sahipliğinde açıldı.

Lucca’nın sanat projesi Luca Art, 14-21 Mart tarihleri arasında sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptı.

Fotoğraf çekimlerinin büyük kısmı Adalı hayvan dostlarının desteği ile Büyükada ve Heybeliada’daki eski mekânlarda yapılan serginin ana teması, hayvan sahiplenmek isteyen kişilere geçici hayvan bakım merkezlerinden sahiplenme yapmalarının özendirilmesiydi. Sergiden elde edilen gelir ile Adalar-Kadıköy-Ataşehir bakım merkezlerindeki sahipsiz hayvanların ihtiyaçları giderilecek.

Adalar Kent Konseyi Hayvan Hakları Grubu, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği ve Hayvan Hakları Federasyonu (Haytap) tarafından desteklenen sergi, Anatolia Hayvan Hastanesi’nin tedavi sponsorluğu, Lucca’nın mekân sponsorluğu, Royal Canin firmasının desteği ve Ünite İletişim-Sezen Savaşgören’in eşsiz basın desteği ile hayat buldu.

Serginin çekimleri sırasında Adalar Köpek Bakımevi’nde yuva bekleyen serginin afiş yüzü Gofret ve barınaktan dört köpek ise Aslı Aybars’ın özel desteği ile yuva buldu.

Serginin oluşmasında emeği geçen başta Aslı Aybars ve Murat Esibatır olmak üzere tüm kurum ve kişilere, gelen ve katkıda bulunan tüm dostlarımıza, canlarımız adına çok teşekkür ediyoruz.

02 sergi yuva beklerken 280x
03 sergi yuva beklerken 280x
04 sergi yuva beklerken 280x
 

Aslı Aybars-Murat Esibatir’ın karelerinden oluşan “YUVA BEKLERKEN” başlıklı fotoğraf sergisi 22 Mart akşamı da Moda Deniz Kulübü’nün ev sahipliğinde açıldı. Adalar Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdurrahman Küçüksarı, Adalar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Pınar Delen Satıoğlu, Adalar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Dayı Karanfil, Genel Koordinatörü Ayten Sele, Kültür Sanat Grubu Başkanı Gül Bolulu, Deniz ve Yaşam Çalışma Grubu Başkanı Volkan Narcı, Hayvan Hakları Çalışma Grubu üyeleri, Kent Konseyi sekreteri Füsun Beyhan Karataş, serginin oluşmasına katkı veren Adalı hayvansever dostlarımız ve destekçiler sergi açılışında bir aradaydı. Bakımevlerinden sahiplenmenin yapılabilmesi için büyük bir farkındalık yaratan sergi sayesinde Adalar Köpek Bakımevi’ne 2 ton mama desteği sağlanacak.

Haber: Adalar Kent Konseyi Hayvan Hakları Grubu

 

Son değişiklik Cumartesi, 01 Nisan 2017 22:51
Yorum yapmak için oturum açın