Cuma, 01 Kasım 2019 13:56

Can Dostlarına Büyük Vefa

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Hayvanseverler

CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat ve Başkan Yardımcısı Şahika Savran'ın organizasyonu ile Adalar’da yaşayan yüzden fazla hayvansever 27 Eylül Pazar günü Büyükada'da bir araya geldi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Meclis Üyesi Nesrin Dayı Karanfil ve Adalar Belediyesi veteriner hekimi Mustafa Ün'ün de katıldığı etkinlikte uzun yıllardır sahipsiz sokak hayvanlarına emek veren, besleyen, tedavi eden ve sahip çıkan hayvanseverlere teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

İlçe Başkanı Ercan Akpolat yaptığı açılış konuşmasında Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da emek veren Adalılara teşekkür etti. Kahvaltılı düzenlenen etkinlikte karşılıksız sevgiyi yüreğinde hisseden hayvan dostları güzel bir birliktelik yaşadılar. Teşekkür belgeleri teslim edilirken en çok alkışı konuklar arasında yaş olarak en büyük isim olan, Büyükada Panjur Sokakta çok uzun yıllardır sokak hayvanlarını besleyen Güler Yalçın aldı. Güler Yalçın'a teşekkür belgesini Adalar Belediyesi Erdem Gül takdim etti.

Güzel duyguların yaşandığı buluşmaya katılan herkes Adadaki canlara her zaman destek olacaklarını belirttiler.

 
Hayvanseverler
Hayvanseverler
Hayvanseverler
 
 
Hayvanseverler
Hayvanseverler
Hayvanseverler
 

 

Son değişiklik Çarşamba, 06 Kasım 2019 12:54
Yorum yapmak için oturum açın