Cuma, 05 Nisan 2019 22:16

Çocuk Orkestrası Konseri

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

02 280x

Adalar Çocuk Orkestrası 55. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde 27 Mart 2019 tarihinde Anadolu Kulübü'nde bir konser verdi…

Konsere Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren,125.Yıl Ortaokulu Müdürü Ayşegül Fer Ahat, Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu Müdürü Recep Kızılırmak, Özel Rum İlkokulu Müdürü Agni Nikolaidis, öğretmenler, veliler ve çok sayıda Adalı izleyici katıldı.

Konserin sunuculuğunu Adalar Çocuk Orkestrası'nda iki kızı yer alan Çiğdem Kayaoğlu yaptı. Konser öncesi konuşma yapan etkinliğin mimarı Büyükada Halk Kütüphanesi Müdürü Ceren Alptürkan Erdil 3 yıl önce kütüphanede sahne alan Adalar Çocuk Orkestrası'nın artık kütüphaneye sığmadığı için etkinliğin Anadolu Kulübü'nde gerçekleştirildiğini belirtti. Orkestranın yıllardır gösterdiği başarının herkese mutluluk verdiğini anlatarak konsere gelen davetlilere teşekkürlerini iletti.

04 280x

Tüm salonun mimozalarla süslendiği konserde Şef Samuel Matus yönetiminde sahne alan başlangıç orkestrası 8 eser seslendirdi. Daha sonra ana orkestra 11 eser ile sahnedeydi, tüm çocuklar izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konserin bitiminde Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan sahnede yer alan Adalar Çocuk Orkestra'sının Adalar ilçesi için büyük bir değer olduğunun altını çizdiği konuşmasında orkestranın daha da üst seviyelere çıkması için her türlü desteği vereceğini söyleyerek tüm çocukları, eğitmenleri ve velileri tebrik etti.

Adalar Çocuk Orkestrası Nisan ve Mayıs aylarında da 3 ayrı mekanda vereceği konserler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Nice başarılara...

 

03 840x

 
Son değişiklik Cumartesi, 06 Nisan 2019 16:32
Yorum yapmak için oturum açın