Perşembe, 25 Mart 2021 14:09

Canlı Yayın - Adalar'da Spor - Sorunlar ve Çözümleri

Ögeyi değerlendirin
(4 oy)

Adalar'da Spor - Sorunlar ve Çözümleri - Adalı Dergisi Youtube Kanalı

Adalar ilçesi harika ve köklü özel su sporları kulüpleri barındırmasına karşın halkın kullanımına açık spor tesisleri açısından fakir sayılabilir. Mevcut olan kısıtlı sayıda spor alanı da bakıma muhtaç halde. Özellikle pandemi döneminde spor tesisi eksikliği çok daha önem kazandı. Adalar Pandemi Danışma Kurulu'nun haftalık söyleşilerinde Adalar'ın sorunlarını konuşmaya devam ediyoruz. 28 Mart 2021, Pazar günü, saat 14.00'da yapılacak söyleşinin konuğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul Genel Müdürü sayın İzzet Renay Onur olacak. Adalı Dergisi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak söyleşiye tüm Adalılar soru ve yorumlarıyla katkıda bulunabilirler. Sporu seven, Adalar'ı önemseyen herkesi davet ediyoruz...

Canlı yayında buluşmak üzere...

 


Youtube kanalımıza da üye olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

 

Canlı yayın bağlantısı içi tıklayınız

 


Adalar C-19 Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Perşembe, 25 Mart 2021 16:39
Yorum yapmak için oturum açın