Cumartesi, 16 Ocak 2021 01:18

Canlı Yayın - WhatsApp Olayı ya da 21. yy Kavimler Göçü - Ürün olmak, Büyük Veri ve Haklarımız

Ögeyi değerlendirin
(6 oy)

Söyleşi

17 Ocak 2021 Pazar günü saat 14:00'de Adalar Pandemi Danışma Kurulu Sohbetler Dizisi kapsamında gerçekleştirilen sohbete Bülent Özden, Alp Öztarhan ve Şenol Ünen katıldı.

Bilgisayar uzmanlarının konuya teknikten öteye taşıdığı söyleşide, son günlerde tüm dünyayı meşgul eden WhatsApp'ın yeni sözleşmesiyle gündeme gelen kişisel verilerin korunması, özel hayatın gizliği, "bigdata", yapay zeka, ilgili haklarımız ve yapmamız gerekenler tartışıldı ve daha güvenli bir kullanım biçimine geçmek için önümüzdeki olanaklar araştırrıldı.

Youtube kanalımıza da üye olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

 

 


Adalar C-19 Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Perşembe, 25 Mart 2021 16:36
Yorum yapmak için oturum açın