Çarşamba, 06 Ocak 2021 15:48

Canlı Yayın - Pandemi ve Sonrası Ekonomi, Politika ve Yaş(ç/l)ılık

Ögeyi değerlendirin
(2 oy)

Söyleşi

10 Ocak 2021 Pazar saat 14:00'de Youtube üzerinden canlı yayınlanan sohbete Zülfü Dicleli ve Gülay Kayacan katıldı. Moderatörlüğünü Sevim Çavdarlı'nın yaptığı söyleşide, pandemi döneminde dünyada ve Türkiye'de ekonomi-politika alanında yaşananlar, tartışılanlar, "hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" derken yaşanmakta olan tersine dönüşüm ile pandemi dönemiyle öne çıkan ayrımcılıklardan biri olan yaşçılık tartışıldı.

Adalar Pandemi Danışma Kurulu Sohbetler Dizisi'nin dördüncüsü olan yayının kaydına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir,

Youtube kanalımıza da üye olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz. 

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

 

 


Adalar C-19 Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Perşembe, 25 Mart 2021 16:36
Yorum yapmak için oturum açın