Perşembe, 21 Ocak 2021 19:32

Canlı Yayın - Adalar'ın Atları - Ne oldu, ne olacak?

Ögeyi değerlendirin
(7 oy)

Söyleşi

24 0cak 2021 Pazar günü saat 14:00'de Adalar Pandemi Danışma Kurulu Sohbetler Dizisi'nin altıncısında Adalar’ın Atları konuşuldu. Toplantının moderatörlüğünü Ali Erkurt yaptı.

Süreci başından bu yana Adalar’da atları izleyen sivil toplum gönüllüsü Büyükada’dan Zekiye Kürkçüoğlu ve İBB Veteriner Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fahrettin Cerrahi ile birlikte “Adalar’ın atlarına ne oldu – ne olacak ?” sorusuna cevap arandı. Türkiye’nin en yoğun at nüfusuna sahip olan Adalar’da faytonlar kalktıktan sonra sokaklarda artık at yok ! Ne oldular ? Neredeler? Nasıllar? Sizlerin yorum ve soruları ile birlikte araştırdık...

Youtube kanalımıza da üye olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

 

 


Adalar C-19 Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Perşembe, 25 Mart 2021 16:36
Yorum yapmak için oturum açın