Cumartesi, 10 Nisan 2021 18:58

Canlı Yayın - Adalar’ın Deniz Ulaşımı 2 - Soru ve Yanıtlarla Motor İşletmeleri

Ögeyi değerlendirin
(7 oy)

Adalar’ın Deniz Ulaşımı 2 - Soru ve Yanıtlarla Motor işletmeleri - Adalı Dergisi Youtube Kanalı

Adaların deniz ulaşımını konuşmaya devam ediyoruz. Şehir Hatları’nın ardından söz sırası motor işletmecilerinde. Kabataş, Beşiktaş, Bostancı ve Kartal’dan Adalar’a sefer yapan Mavi Marmara ve Prens Tur yöneticileri Adalıların sorularını yanıtlıyor.

Katılımcılar
Mavi Marmara - Fahrettin Tellioğlu (YK Başkanı), Sina Şen (YK Üyesi)
Prens Tur - Hüseyin İmre (YK Başkanı)
Moderatör
Oral Çalışlar

Adalı Dergisi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak söyleşiye tüm Adalılar soru ve yorumlarıyla katkıda bulunabilirler.

Canlı yayında buluşmak üzere...


Youtube kanalımıza da abone olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

Canlı yayın bağlantısı içi tıklayınız


Adalar Pandemi Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Cumartesi, 10 Nisan 2021 19:51
Yorum yapmak için oturum açın