Çarşamba, 17 Mart 2021 15:41

Canlı Yayın - Pandeminin İlk Yılı Tamamlandı !!!

Ögeyi değerlendirin
(5 oy)

Pandeminin İlk Yılı Tamamlandı !!! - Adalı Dergisi Youtube Kanalı

Uzun süre daha pandemi hayatımızın parçası olacak gibi gözüküyor. Maskesiz, birbirimize sarılabileceğimiz günler için şimdilik kimse bir tarih veremiyor. İlk yıl elde ettiğimiz tecrübeler, pandemiden kurtulabilmek için çok değerli, ancak ülke olarak bu süreyi başarıyla geçirdiğimiz söylenemez. Pandeminin ilk yılını ve gelecek günleri, Türk Toraks Derneği 2. Başkanı Prof.Dr. Oya İtil ile birlikte değerlendiriyoruz. Moderatörlüğü de Prof.Dr. Benan Müsellim yapıyor... 21 Mart, pazar günü, saat 14.00'da Adalı Dergisi Youtube Kanalı'ndan yapılacak canlı söyleşiye sorularınızla katılabilirsiniz.

Canlı yayına bekliyoruz.

 


Youtube kanalımıza da üye olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

 

Canlı yayın bağlantısı içi tıklayınız

 


Adalar C-19 Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Perşembe, 25 Mart 2021 16:39
Yorum yapmak için oturum açın