Cumartesi, 29 Mayıs 2021 14:47

Canlı Yayın - Forum: “Yavaşlayın, Ölüyoruz!”

Ögeyi değerlendirin
(16 oy)

Forum: “Yavaşlayın, Ölüyoruz!” - Adalı Dergisi Youtube Kanalı

Adalarımızda yaşayan tüm canlılar ve hepimiz, uzun süredir sayıları giderek artan ve hızlanan araç trafiğinin tehdidi altında. Yollar yaya yolu ama yaya önceliğine uyan yok. Bugünlerde toplanacak olan UKOME ve tüm karar alıcılara seslenmek için, Adalı dergisi YouTube canlı yayınında buluşuyoruz.

Katılımcılar:

Büyükada: Özlem Yüzak, Ediz Hun, Benan Müsellim, Zekiye Kürkçüoğlu, Nail Eti, Yalım Eralp, Sara Zavaro, Nino Varon, Lale Göral, Derya Tolgay
Heybeliada: Haluk Eyidoğan, İdil Özsöyler, Korkut Tokman, Deniz Emin Tüfekçi
Burgazada: Tilbe Saran, Dilek Bektaş, Nur Pahiya, Eşref Tümer, Marianna Vasiliadiz, Selin Uğurtaş
Kınalıada: Avedis Demir, Sırpuhi Bilal

Moderatör: Ali Erkurt

Adalar Pandemi Danışma Kurulu koordinasyonunda düzenlenen ve Adalı Dergisi YouTube Kanalı üzerinden yapılan halka açık forum izleyenlerin katılımına da açık...

Canlı yayında buluşmak üzere...


Youtube kanalımıza da abone olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

Canlı yayın bağlantısı içi tıklayınız


Adalar Pandemi Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Cumartesi, 29 Mayıs 2021 15:42
Yorum yapmak için oturum açın