Perşembe, 06 Mayıs 2021 18:16

Canlı Yayın - Adalar’ın Muhtarları ile konuşuyoruz

Ögeyi değerlendirin
(1 Oylayın)

Adalar’ın Muhtarları ile konuşuyoruz - Adalı Dergisi Youtube Kanalı

Adalar Pandemi Danışma Kurulu koordinasyonunda düzenlenen ve Adalı Dergisi YouTube Kanalı üzerinden yapılan halka açık söyleşide bu hafta Adalar’ın beş mahallesinin muhtarları konuk olacak. Haluk Eyidoğan ve Ali Erkurt'un moderatörlük yapacağı ve izleyenlerin katılımına açık canlı yayında Adalar'ın ve muhtarlarımızın sorunlarını tartışacağız.

Konuklarımız:

Rafet Garip - Maden Mh. Muhtarı
Şerif Ali Coşkuner - Nizam Mh. Muhtarı
Hüseyin Yay - Heybeliada Muhtarı
Mustafa Biçer - Burgazada Muhtarı
Erdal Aydın - Kınalıada Muhtarı

Adalı Dergisi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak söyleşiye tüm Adalılar soru ve yorumlarıyla katkıda bulunabilirler.

Canlı yayında buluşmak üzere...


Youtube kanalımıza da abone olun, gelecek yayınlar ve gelecekteki yayın ve videolardan da haberiniz olsun. Youtube'dan yorumlarınız ve sorularınız ile katkıda bulunabilirsiniz.

Adali Dergisi - YouTube Kanalı

Canlı yayın bağlantısı içi tıklayınız


Adalar Pandemi Danışma Kurulu

Adalar’da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar’da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır.

Son değişiklik Perşembe, 06 Mayıs 2021 20:58
Yorum yapmak için oturum açın