Cuma, 05 Mayıs 2017 00:02

125. Yıl Atatürk Ortaokulu’nun Pilav Günü

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Büyükada 125. Yıl Atatürk Ortaokulu’nun eğitime katkı amaçlı düzenlediği “Pilav Günü” 29 Nisan 2017 tarihinde Adalar Kent Konseyi Çelik Gülersoy Kültür Merkezi bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Pilav Günü’nü gelenekselleştirmeyi düşündüklerini ifade eden Okul Müdürü Şükrü Yazıkoz, programın açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasında, bu pilav gününün öğrencilerin eğitimlerine katkıların sağlanması ve eğitime duyarlılığın artırılması hedefini taşıdığını ifade etti. Gelecek vaat eden ve yarınlarımızı kuracak olan bu pırıl pırıl üretken çocukların her daim ellerinden tutulması ve sahiplenilmesi umuduyla adalılara seslenmek istediğini belirtti.

Ardından okula ve öğrencilere desteklerini esirgemeyen kişilere ve yeni destekçilere teşvik amaçlı plaketler verildi.

Pilav Günü’ne Belediye Başkanı Atila Aytaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren başta olmak üzere ada okullarının öğretmenleri, öğrencileri, velileri, adalılar, siyasi parti ilçe başkanları yoğun bir katılımla iştirak ettiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Al, okulun ve öğrencilerin bir sonraki eğitim döneminde daha fazla sahiplenilmesi umuduyla gelenekselleşecek pilav günlerinde buluşma ümidiyle programın plaket ve konuşma bölümünü kapattı.

Programın ikinci bölümünde pilavlar yenilirken, ikramlar sunulurken öğretmen ve velilerin şarkı-türkü ve halayları bahçeyi coşku ile kapladı. Katılımcılar ve öğrenciler birlikte olmanın verdiği mutlu bir günü doya doya yaşadılar.

 
02 pilav gunu 280x
03 pilav gunu 280xÖmer Eren Atila Aytaç, Mahmut Yerlikaka ve Recep Kızılırmak
04 pilav gunu 280xŞükrü Yazıkoz, Özlem Al
 

 

 

Son değişiklik Pazar, 18 Haziran 2017 22:09
Yorum yapmak için oturum açın