Çarşamba, 01 Ekim 2014 00:00

Sunuş

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Bu ayki sayfalarımızda bu yıl ikincisi gerçekleşen ve Adalar’ı Türkiye’nin her yerine taşımada-tanıtmada şimdiden başarılı olan MacerAda yarışları yer alıyor. Yine Heybeliadalı Özcan Yüksek’in yirmi yıllık deneyimi ile yayın hayatına başlayacak olan Magma dergisi sayfalarımızda yerini alıyor. Magma’ya yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Viktor Albukrek’in doyumsuz anlatımından Adalar’ın onlarsız anılmadığı hayvan dostlarımızdan kedi kurtarma operasyonu devam ediyor.

Adalar doğal galeri gibidir. Yaz sezonunun vazgeçilmez sanatsal faaliyetlerinin başında gelen resim sergileri sayfalarımızda yerini bulurken “resim nedir, resim akımları ve tarihçesi” konularıyla bizi aydınlatan Resim Öğretmeni Ayşe Ayyıldız ile başlayan yazı dizimizin ikinci bölümü sayfalarımızda bizi bekliyor. Kardeş Adalar’dan bu ay Patmos ziyaretçimiz oldu.

Adalı simalardan geçen ay kaybettiğimiz Niko Mundi’nin adadan gidişi bize tarihiyle yüzleşmenin değerini ve anlamını ibret verici bir şekilde yeniden sorgulatıyor.

Sporuyla, ada masalıyla, kapıdan içeri giren sonbaharıyla Adalar’ın kitaplarıyla sayfalar Ekim ayını dolduruverdi yine.

Dolu dolu bir sayıyla yeniden Adalar’da İstanbul’da olmak güzel...

Okuyucu mektuplarınızla, Adalı Dergisi’nde paylaşmak istediğiniz adanın tarihiyle, simalarıyla, fotoğraflarıyla, mimarisiyle yer almanızı içtenlikle diliyoruz. Adalı’yı “bizim” dergimiz yapmanız temennisiyle bir dahaki sayıda görüşmek üzere iyi bayramlar, hoşça kalın...

Son değişiklik Çarşamba, 29 Ekim 2014 16:43
Yorum yapmak için oturum açın